Hardewaarheid!

Hierom wilde jutta geen relatie met jake paul
Tags: Liefde

Hierom wilde Jutta Leerdam geen relatie met Jake Paul!

Jutta Leerdam vond Jake Paul aanvankelijk enorm arrogant. Jutta leerde Jake kennen via Instagram, toen hij haar uitnodigde om als gast in zijn YouTube-show te verschijnen. Aanvankelijk voelde ze zich niet prettig bij het idee, omdat ze zijn arrogante uitstraling maar niks vond – iets waar ze echt op afknapt bij een man. Uiteindelijk besloot ze hem toch een kans te geven en stuurde een bericht terug. Dat was het begin van hun regelmatige gesprekken via de app. Na een tijdje vroeg Jake of Jutta echt niet in zijn show wilde komen.

De online gesprekken waren zo leuk dat Jutta niet anders kon dan de uitnodiging accepteren en naar Miami vliegen. Jake Paul zat op dat moment nog volledig in de friendzone. Niet zo gek, want Jutta valt helemaal niet op bad boys met tatoeages. Maar na de opnames in Miami gebeurde er iets waardoor Jutta geen genoeg van Jake kon krijgen. Ze zag door zijn badboy-look heen en ontdekte een pure en zachtaardige jongen, heel anders dan zijn on-camera persoonlijkheid.

Volgens Jake was de relatie geen toeval. Hij had zijn zinnen al langer gezet op de lange Nederlandse blondine. Toen hij haar voor het eerst ontmoette en zag hoe lief en zorgzaam ze was, werd hij op slag verliefd. Hoewel Jutta en Jake erg verliefd waren, hielden ze hun relatie enige tijd geheim. Uiteindelijk moesten ze het wel bekendmaken, nadat paparazzi hen meerdere malen zoenend in het openbaar hadden gespot.

Hun Instagram-post waarin ze hun relatie aankondigden, ging viraal. Sindsdien is Jake al een aantal keer in Nederland geweest en vliegt Jutta regelmatig naar Miami om haar vriend te steunen tijdens zijn bokswedstrijden. Het is bijzonder om een Amerikaanse superster als Jake Paul in het kleine Friese dorpje van Jutta rond te zien lopen.

Maar de vraag blijft: wanneer zien we Jake Paul als nummer één supporter aan de zijlijn staan bij de schaatswedstrijden van Jutta? Dat is tot nu toe nog niet gebeurd, maar wie weet! Het is belangrijk om te onthouden dat deze twee tortelduifjes beiden topsporters zijn die ongelooflijk hard trainen. Zo vertelt Jutta dat ze alle bokswedstrijden van Jake terugkijkt, zelfs meerdere keren, en Jake weet precies wat Jutta’s rondetijden zijn. Ze lijken elkaar dus erg goed te steunen. Maar er is ook een keerzijde aan de relatie.

Jutta vertelt dat ze beiden erg gefocust moeten zijn op hun sport en dat de grote afstand ertoe leidt dat ze elkaar vaak lange tijd niet kunnen zien. Of de afstand uiteindelijk hun relatie zal kosten, is nog maar de vraag. Het lijkt in ieder geval een gecompliceerde relatie, met de uitdagingen van topsport, lange reistijden en de miljoenen mensen die hun relatie op de voet volgen.

Maar wij geloven nog steeds in echte liefde en denken dat Jutta en Jake nog lang bij elkaar blijven! We zijn ook benieuwd wat deze twee tortelduifjes in de toekomst zullen bereiken, zowel als topsporters als in de online wereld!