Hardewaarheid!

Hierom krijgt Lynn niet alles van Gio
Tags: Geld | Influencers | Liefde

Hierom krijgt Lynn niet alles van Gio!

Betaalt Gio alles voor zijn vriendin?

In de vlogs van Gio is regelmatig te zien dat hij met zijn vriendin op reis gaat naar het buitenland. Zo is hij recent met Lynn naar Marokko geweest en overnachtte hij met zijn ex, Jade, regelmatig op plekken als Mallorca en Dubai! Maar wie betaalt nou eigenlijk voor al die luxe tripjes en romantische etentjes?

Gio vertelt bij Floris in de auto dat hij tussen de €60.000 en €80.000 per maand verdient met vloggen en dat hij in zijn recordmaand zelfs €200.000 verdiende! Maar toch betaalt Gio niet alles voor zijn vriendin…

Gio zegt dat hij niet valt op vrouwen die geld kosten. In de vlogs met Jade betaalde zij regelmatig voor het eten of het parkeergeld. Gio en Jade hadden een afspraak dat ze alles 50/50 verdeelden.

Maar waarom laat Gio zijn vriendin betalen als hij multimiljonair is? Nou, Jade wilde niet afhankelijk zijn van Gio’s geld. En Gio? Hij vindt het onlogisch dat hij meer zou betalen dan Jade, omdat zij volgens hem net zoveel verdient. Maar dat is niet de enige reden.

Gio vertelt aan Floris dat hij in het verleden is gebruikt door vrienden en ex-vriendinnen die ervan uitgingen dat hij alles voor hen zou betalen. Gio was het hier niet mee eens en heeft inmiddels die mensen uit zijn leven verwijderd.

Gio heeft nu een relatie met Lynn. Toen bekend werd dat zij samen waren, kreeg Lynn veel kritiek. Mensen zeiden dat ze alleen voor Gio’s geld bij hem zou zijn.

Maar Gio is heel duidelijk over één ding: Lynn moet haar eigen geld verdienen, net zoals Jade deed. Hij betaalt niet voor alles in de relatie, maar draagt indirect wel bij aan het succes van Lynn! Haar aantal volgers op sociale media is flink gestegen sinds de relatie met Gio, waardoor ze nu zo’n 300.000 volgers heeft!

Wij denken dat Lynn nu meer aanbiedingen voor samenwerkingen en andere deals krijgt. Dit zou haar eigen inkomen een mooie boost kunnen geven. Dus hoewel ze financieel niet afhankelijk is van Gio, zorgt de aandacht die ze krijgt ervoor dat ze meer geld verdient!

En dat is te zien! Lynn heeft onlangs een gloednieuwe Mercedes van €55.000 gekocht, helemaal met haar eigen geld! Op Instagram deelt ze trots hoe ze dit met haar harde werk heeft bereikt. Maar als Lynn haar geld besteedt aan dure auto’s, waaraan geeft Gio dan zijn geld uit? Gio noemt zichzelf ‘een gierige Hollander’ en spaart, naast dat hij zijn geld uitgeeft aan dure auto’s en lekker eten, het grootste deel van zijn inkomsten.

Wij zijn benieuwd of de twee in de toekomst nog succesvoller gaan worden!