Hardewaarheid!

Nina warink maakte het uit met Kalvijn
Tags: Liefde

Nina Warink maakte het uit met Kalvijn!

Wie had ooit gedacht dat Nina en Kalvijn uit elkaar zouden gaan! Als één van de bekendste koppels van Nederland, met meer dan 1 miljoen abonnees, valt Kalvijn onder de grootste YouTubers van het land. Hun luxe levensstijl is duidelijk zichtbaar: ze schitteren samen op rode lopers, genieten van meerdere luxe vakanties per jaar, en bezitten twee huizen in Amsterdam en Groningen. Maar elk huisje heeft zijn kruisje, en dat geldt ook voor dit succesvolle koppel.

Nina en Kalvijn zaten op dezelfde middelbare school, waar Kalvijn het hart veroverde van de toen 15-jarige Nina. Ze waren jarenlang smoorverliefd en behaalden samen hun diploma’s. Maar toen liep het mis.

Nina wilde studeren in Groningen, terwijl Kalvijn andere plannen had. Hij ambieerde geen traditionele studie of carrière, maar wilde zich focussen op YouTube, en dat deed hij het liefst vanuit Amsterdam. De afstand werd Nina echter te veel, en ze besloten elkaar ruimte te geven. Nina zette officieel een punt achter hun relatie.

Ze werkten hard aan hun dromen, maar na een tijdje realiseerden ze zich dat ze nog steeds verliefd waren op elkaar. Wat doe je dan? Negeer je dat gevoel of probeer je het ondanks de afstand, omdat de liefde zo groot is? Voor hen was de keuze makkelijk: ze kozen voor de liefde.

Een aantal jaar later verhuisde Nina naar Amsterdam om samen te wonen met Kalvijn. Ze woonde er vier jaar, maar Nina miste Groningen dagelijks. Gelukkig ging Kalvijn’s YouTube-carrière goed en werd ook Nina bekend met veel volgers. Ze verdienden genoeg om een tweede huis in Groningen te kopen. Nina was dolgelukkig, want nu had ze het beste van beide werelden: de ene helft van de week samenwonen met haar verloofde Kalvijn en de andere helft in haar geliefde stad. Ondanks dat dit klinkt als een perfect sprookje, kwamen ze de laatste jaren regelmatig in het nieuws met geruchten over relatieproblemen. Wat daarvan waar is, weten alleen Nina en Kalvijn.

Toch lijkt het erop dat de twee tortelduifjes na 10 jaar nog steeds verliefd zijn. In 2024 gaan ze zelfs trouwen! Kalvijn ging in de zomer van 2022 op zijn knieën voor Nina. Een trouwdatum is nog niet bekend, en of we iets van de bruiloft gaan zien, is onwaarschijnlijk. Kalvijn en Nina houden hun leven graag privé. Kalvijn heeft wel aangegeven graag een gezin te willen en ziet Nina als de perfecte moeder voor zijn kinderen. Wie weet lopen er binnenkort mini-Kalvijntjes rond in Amsterdam of Groningen? De tijd zal het leren!