Hardewaarheid!

Hierom wonen Anna en Thijs niet samen
Tags: Liefde

Hierom wonen Anna Nooshin en Thijs niet samen!

Anna Nooshin heeft al een jaar lang een geheime relatie en is ook nog eens zwanger! Hoe heeft ze haar relatie en zwangerschap verborgen gehouden voor haar 1 miljoen Instagram-volgers?

Recentelijk werd bekend dat de gelukkige partner niemand minder is dan de 10 jaar jongere Thijs Boermans, die vorig jaar meedeed aan ‘Expeditie Robinson’, waar hij veel vrouwelijke harten sneller deed kloppen. Thijs woont in Amsterdam, terwijl Anna momenteel in haar nieuw gekochte appartement in New York verblijft. Je vraagt je misschien af hoe ze een kind gaan opvoeden als ze niet samen wonen. Hoewel Anna nu in New York woont, is ze niet van plan daar permanent te blijven. Ze heeft ook een huis in Amsterdam, waar het gezin na de geboorte van hun baby met liefde kan gaan wonen. Maar wist je dat Anna niet lang geleden nog verloofd was?

Vóór Thijs had Anna twee andere relaties die ze vaak deelde op haar Instagram. In 2022 was ze zelfs nog verloofd met haar ex Nassim Zeta. Die verloving ging niet door, maar kort daarna werd Anna verliefd op de knappe, 10 jaar jongere Thijs. Wat bracht deze twee bijzondere mensen samen? Anna en Thijs lijken uit twee heel verschillende werelden te komen. Anna werd geboren in Iran en vluchtte naar Nederland, waar ze zich als vluchteling moest bewijzen. Ze studeerde aan de universiteit en liep haar eerste stage in New York. Daarna begon ze met het opbouwen van haar online imperium. Tegenwoordig is ze eigenaar van meerdere succesvolle bedrijven en een bekende influencer met 1 miljoen volgers op Instagram. Thijs, geboren in Amsterdam, is opgegroeid in een familie van regisseurs en acteurs. Hij werd bekend door ‘Expeditie Robinson’ en speelt sinds kort ook in de populaire Nederlandse dramaserie ‘GTST’. Of we meer van Thijs en Anna zullen zien is onwaarschijnlijk, aangezien Anna haar privéleven tegenwoordig zo privé mogelijk houdt, en Thijs is het daar volledig mee eens!

Het belooft een spannende tijd te worden voor de aanstaande ouders. De vreugde van het verwachten van een kind, de liefde die ze voor elkaar voelen, en de steun die ze van hun fans krijgen, zullen zeker een uitdaging zijn. Wij geloven echter dat Anna en Thijs nog lang bij elkaar zullen blijven!

Misschien zien we binnenkort babyfoto’s met de skyline van New York op de achtergrond, of misschien met de grachten van Amsterdam. Waar ze ook besluiten hun gezin op te bouwen, één ding is zeker: het zal een avontuur zijn dat de moeite waard is om te volgen.