Hardewaarheid!

Freek Vonk Franky Vedder relatie
Tags: Influencers | Liefde

Hierom ging het uit tussen Freek Vonk en Franky Vedder

Het prachtige stel Freek Vonk en Franka Vedder ging deze zomer officieel uit elkaar. Afgelopen week liet Freek weten nog enorm veel van Franka te houden, terwijl ze al maanden uit elkaar zijn. Ook in de Instagram-post waarin ze lieten weten uit elkaar te zijn, vertelden ze samen nog veel van elkaar te houden. Maar waarom zijn ze dan uit elkaar, als ze beiden aangeven nog van elkaar te houden?

Freek Vonk is vooral bekend door zijn bijzondere manier van presenteren in zijn eigen programma’s zoals ‘Freek’s Wilde Wereld’ en ‘Freek in het Wild’, waar hij met gevaar voor eigen leven enorm dichtbij de meest wilde dieren weet te komen. Daar hoort een partner bij die tegen deze heftige levensstijl kan. Laten we niet vergeten, Freek belandt regelmatig in het ziekenhuis omdat hij bijvoorbeeld gebeten wordt door een slang, een ziekte oploopt in de jungle of zelfs gebeten wordt door een haai!

Toch was daar de toen 26-jarige Franka Vedder die een toekomst zag met de avontuurlijke Freek. Maar zelf houdt ze ook van uitdagingen. De prachtige Franka is niet alleen knap, maar runt ook nog haar eigen sieradenbedrijf, genaamd Franky Amsterdam, dat ze vanaf haar afstuderen van de grond af opbouwde. Het gaat zo goed met de zaken dat zelfs de koninklijke familie haar sieraden draagt; Maxima en Amalia worden regelmatig met de oorbellen en kettingen van Franky Amsterdam gespot! Met de ambitieuze blik op het leven van zowel Franka als Freek leken de twee een match made in heaven.

Hoe ze elkaar hebben ontmoet, is niet bekend, maar dat ze enorm verliefd waren, is niet te missen! Ze postten veel foto’s samen op Instagram, voornamelijk op vakantie, want… Freek zit maar liefst 8 maanden per jaar in het buitenland voor onder andere onderzoek en zijn televisieprogramma’s. Dan is het makkelijk om even een aansluitende vakantie te boeken voor Franka! Toch bleek de relatie minder goed te werken dan wij op Instagram zien. Je voelt het misschien al aankomen, maar het grootste probleem was dat Freek zo enorm veel in het buitenland zat. Maar ook Franka heeft een super druk leven en reist veel voor haar alsmaar groeiende bedrijf. Hun levens verschilden gewoonweg te veel. Op Instagram geven ze beiden aan dat het een onoplosbare puzzel was, ondanks dat ze nog steeds erg veel van elkaar houden.

Wie weet, misschien verschijnt er binnenkort een nieuwe prachtige dame op Freek zijn Instagram, maar voor nu is hij single.