Hardewaarheid!

Zo zag leven Lynn eruit voor gio
Tags: Influencers | Liefde

Zo zag het leven van Lynn eruit vóór ze Gio ontmoette!

Iedereen heeft het ongetwijfeld voorbij zien komen: de nieuwe liefde van Gio Latooy, Lynn. Lynn komt uit Brabant, iets wat Gio erg interessant lijkt te vinden. Maar wie is Lynn eigenlijk? En hoe zag haar leven eruit voordat ze met Gio ging daten?

 

Voordat Lynn Gio ontmoette, had ze al 160k volgers op Instagram en 65k op TikTok. Ze verwierf haar volgers met fitnessvideo’s en foto’s waarop ze stijlvol gekleed of in bikini poseert. Als we haar posts mogen geloven, is ze een echte fitgirl. Ze viel niet alleen 17 kilo af, maar ontwikkelde ook een goed figuur en overwon een schouderblessure waarvan artsen zeiden dat het nooit meer goed zou komen. Lynn is duidelijk geen opgever.

Ze maakte van haar hobby – fitness en social media – haar werk. Drie jaar geleden startte ze haar eigen bedrijfje, waar ze opdrachten als model aanneemt. Op haar Instagram zijn verschillende gesponsorde posts te zien, dus het lijkt zakelijk goed te gaan. Sinds ze in de vlogs van Gio verschijnt, zijn haar socials flink gegroeid; in slechts enkele weken kreeg Lynn in totaal maar liefst 40k volgers erbij op Instagram en TikTok.

Hoe hebben Lynn en Gio leren kennen

Gio is echter niet Lynn’s eerste liefde. Voordat ze Gio ontmoette, had ze acht jaar een relatie met haar ex-vriend. Die relatie eindigde recent. Gio en Lynn zaten in een vergelijkbare situatie, want zoals heel Nederland waarschijnlijk weet, zijn Gio en Jade ook onlangs uit elkaar gegaan. Tijdens een zakentrip naar Frankrijk van Roads Agency, de agency van Gio’s goede vriend Ricardo, ontmoetten Gio en Lynn elkaar. Lynn had zich net bij de agency aangesloten, en Gio ging mee voor de lol. Doordat ze beiden recentelijk uit een relatie kwamen, vonden ze herkenning bij elkaar. De hele vakantie hebben ze veel met elkaar gepraat. Maar daar bleef het niet bij… Terug in Nederland lijken de twee het erg gezellig te hebben. Gio vertelt in zijn vlog dat ze elkaar bijna elke dag hebben gezien na de vakantie in Frankrijk. Ze hebben zelfs al samen in een hotel geslapen. Het lijkt erop dat het serieus is tussen de twee.

 

Vanaf het moment dat Gio en Lynn bekend hebben gemaakt dat zij een relatie hebben, gaan er al speculaties rond. De twee zouden elkaar hebben ontmoet in Frankrijk, maar daarvoor had Lynn gewoon nog een relatie. “De meid heeft voor ze naar Frankrijk vertrok, waar ze wist dat ze Gio zou gaan zien, haar relatie van acht jaar ‘op pauze’ gezet”, vertelde Yvonne Coldeweijer haar Instagram.

Neem Lynn Gio mee naar de sport school?

Wie weet, misschien krijgt Lynn het voor elkaar om Gio mee te nemen naar de sportschool. Onlangs was hij al te zien in de sportschool bij Joel Beukers, maar dat is alweer een tijdje geleden. Kun je je voorstellen? Gio die elke week naar de sportschool gaat en super gespierd wordt?