Hardewaarheid!

Enzo Baby site 2
Tags: Influencers | Laatste nieuws

Enzo Knol heeft een nieuwe naam voor zijn Baby!

Enzo Knol heeft een nieuwe naam voor zijn baby! Het gezinnetje is momenteel in het prachtige Denemarken voor hun tweede vakantie samen en de naam Riven word opvallend weinig gebruikt…. Ze zijn er echter maar een korte tijd, want met een baby op vakantie gaan maakt alles toch net iets lastiger. Zo geeft Myron, na vier maanden, nog steeds elke dag meerdere keren borstvoeding en moeten de luiers natuurlijk ook verschoond worden!

Maar ze gaan wel veel dingen doen! Naast veel winkelen zijn ze ook naar een attractiepark geweest met Riven! In de vlog komt de naam Riven niet veel voorbij, terwijl Riven toch echt veel in de vlog voorkomt. Ook wanneer Riven voor de eerste keer gaat zwemmen, is het vooral zijn nieuwe bijnaam die voorbij komt. Althans, de naam die Enzo hem heeft gegeven. Want Myron noemt haar zoontje nog steeds voornamelijk bij zijn echte naam, Riven! Enzo heeft echter vanaf het begin een gewoonte gecreëerd om zijn zoontje niet bij zijn naam te noemen.
Onlangs kregen Enzo en Myron de vraag of ze spijt hebben van de naam Riven, maar daarover zijn ze heel duidelijk: absoluut niet. Enzo noemt Riven vaak ‘kleine man’, maar ze vinden de naam Riven echt perfect bij hem passen. Hoewel Enzo toegeeft dat hij misschien vaker ‘Riven’ zou moeten zeggen, zijn ze ontzettend blij met hun keuze en vinden ze het nog steeds een prachtige naam!

Met de kleine man gaat het erg goed! Hij gaat zelfs al mee sporten met Myron, althans, Myron sport veel en Riven slaapt naast haar! Bijna elke avond gebruikt Myron deze tijd om te sporten. Of het nu een volledige krachttraining is, een wandeling op de loopband, pilates of gewoon wat stretchen. Wat echt super knap is, is dat Myron in een aantal maanden bijna compleet hersteld is van haar bevalling en er weer topfit uitziet!

Op de eerste stapjes zullen Enzo en Myron even moeten wachten, want ondanks dat de tijd super snel gaat, is de kleine man ook pas vier maanden oud! Vanaf een maand of negen kunnen baby’s gemiddeld gezien hun eerste stappen zetten. Maar het kan Enzo en Myron allemaal niet lang genoeg duren. Ze genieten zo ontzettend van hun kleine Riven en willen voorlopig echt nog niet dat het stopt. Of Riven ooit een broertje of zusje gaat krijgen, is niet duidelijk, maar wij weten nu zeker dat Enzo en Myron ook voor een tweede kindje perfecte ouders zullen zijn!