Hardewaarheid!

Post 1280 x 720 px 69
Tags: Laatste nieuws

Depay heeft een nieuw nummer uitgebracht

Memphis Depay heeft samen met rapper Akwasi een nummer opgenomen, getiteld ‘Bedankt Voor Je Mening’. Volgens beide artiesten is het nummer bedoeld als een knipoog naar alle meningen en uitspraken die over hen gedaan worden.

“Bij Memphis zagen we dat weer recent, vanwege zijn hoofdband,” vertelde Akwasi aan het Algemeen Dagblad. “Zelf heb ik natuurlijk haatcomments, verwensingen en talloze bedreigingen ontvangen.”

 

Naast zijn carrière als artiest is Akwasi ook de creatief directeur van Omroep Zwart. Hij kreeg haatreacties na zijn deelname aan De Slimste Mens en uitspraken over institutioneel racisme. “Memphis en ik kennen dit aspect van het zijn van een publieke figuur allebei goed.” In het nummer zingen ze onder andere: “Ik heb één ding: Bedankt voor je mening.” ” We gaan er niets mee doen, einde mededeling.”

Memphis en Akwasi beschouwen hun samenwerking als een ode aan hun band, het Nederlands elftal, en de ‘Ghana Boys’ binnen het team. Net als Memphis en Akwasi hebben ook Brian Brobbey en Jeremie Frimpong Ghanese roots. 

 

Beluister het nummer hieronder: