Hardewaarheid!

Post 1280 x 720 px 65
Tags: Influencers

Koen van Heest heeft genoeg gehad van de fans van Roxy Dekker

Koen van Heest, lid van de Bankzitters, is het zat met de enthousiaste fans van zijn vriendin Roxy Dekker. Hij beschouwt de ‘I love Roxy’-slogans op blote buiken als een ongewenste competitie. Roxy Dekker besprak in een recent interview haar succes en fanbase. Ze waardeert de steun, maar vindt het vreemd om fans te zien met zulke slogans op hun buik.

Koen van Heest, bekend van de Bankzitters, vindt deze uitbundige fans minder leuk en zegt duidelijk: “Daar moeten mensen echt mee stoppen”.

 

Toen Roxy begon samen te werken met de Bankzitters, vond ze het spannend omdat ze de groep nog niet goed kende en niet wist of ze geaccepteerd zou worden. Dit bleek echter goed uit te pakken. In een van hun YouTube-video’s werd getest of Roxy klaar was voor een Bankzitter. Als ze de opdrachten niet haalde, zou ze niet klaar zijn voor een Bankzitter en dus ook niet voor Koen. Maar ze slaagde en werd geaccepteerd door de groep.

Roxy’s acceptatie door de Bankzitters werd bevestigd door het succes van hun YouTube-video. Ze behaalde ook succes met haar nummers ‘Anne-Fleur Vakantie’, ‘Sugardaddy’ en ‘Huisfeestje’. Bijna brak ze een streaming record met ‘Huisfeestje’.

“Ze heeft bijna weer een record, op twee artiesten na”, aldus Shownieuws-deskundige William Rutten, verwijzend naar het record voor de meeste streams in 24 uur. Alleen Joost Klein en Duncan Laurence gingen Roxy en de Bankzitters voor.