Hardewaarheid!

Post (1280 x 720 px) (6)
Tags: Influencers

Kanye West aangeklaagd door oud assistent

Rapper Kanye West (46) wordt aangeklaagd door zijn voormalige assistente Lauren Pisciotta (35) wegens seksuele intimidatie en onrechtmatig ontslag. Pisciotta beweert dat West haar expliciete video’s en sms’jes heeft gestuurd.

Pisciotta stelt dat de rapper video’s van zichzelf stuurde waarop hij zijn geslachtsdeel aanraakte en beelden waarop hij in bed lag met andere vrouwen, die Pisciotta herkende als modellen voor zijn modemerk. Daarnaast kreeg ze nog veel andere pornografische beelden van hem. Hij zou haar ook regelmatig lastig hebben gevallen met vragen over de geslachtsdelen van haar ex-vriendjes.

Pisciotta begon in juli 2021 als assistente van West, met een salarisaanbod van 1 miljoen dollar. Ze moest 24/7 beschikbaar zijn. Pisciotta had ook inkomsten via OnlyFans, maar West vroeg haar dat account te verwijderen in ruil voor nog eens 1 miljoen dollar per jaar. West wilde dat ze een ‘god-achtig imago’ zou hebben, aldus Pisciotta, dus ging ze akkoord met het verwijderen van haar OnlyFans-account.

Na deze salarisverhoging begon West meermaals vulgaire seksueel getinte tekstberichten naar Pisciotta te sturen, waarin hij zijn seksuele wensen expliciet deelde. Daarnaast stuurde hij foto’s en filmpjes van zichzelf met andere vrouwen.

 

Kanye West heeft nog niet gereageerd op deze aanklacht.