Hardewaarheid!

Post (1280 x 720 px) (45)
Tags: Influencers

Joey van EOTB gespot met bekende deelnemer Love Island

Ex On The Beach is momenteel volop in de aandacht en ook buiten het programma zijn de deelnemers veel in de media te zien. Dit keer heeft Joey een video geplaatst met een realityster van een ander programma.

 

Op TikTok heeft Joey een filmpje gedeeld waarin hij te zien is met Love Island-winnares Kimmy. Beiden zijn op vakantie in Ibiza en lijken elkaar te hebben ontmoet op een feest. Joey heeft onder de video de songtekst “ik wil je liever samen, niet alleen” gezet en heeft ook de tekst “Love Island X Ex On The Beach” toegevoegd.

Veel kijkers waren verrast door deze combinatie. “Dit meen je niet,” reageert iemand onder de video. Een ander schrijft: “Nee Kimmetje, niet dit, nu ben je een van hen.” Iemand anders reageert met: “Waarom conclusies trekken?” ” Je weet precies niks, ze kunnen ook vrienden zijn.”

 

Kimmy kreeg tijdens Love Island een relatie met Kengi, maar deze relatie is inmiddels beëindigd. Begin dit jaar schreef ze op Instagram: “Mijn hart is in 1000 stukjes gebroken. Ik had echt zo gehoopt dat ik dit nooit had hoeven zeggen. Doordat Kengi niet goed in zijn vel zit, kan hij mij niet de liefde geven zoals eerst. “Daarom willen wij laten weten dat wij voor nu hebben gekozen om niet meer samen te zijn.”

 

Ze sloot af met: “We houden zoveel van elkaar, maar soms is dat niet genoeg om een relatie te laten werken.”