Hardewaarheid!

Enzo Myron Zwanger
Tags: Influencers | Liefde

Enzo en Myron zijn het niet eens over filmen baby!

Gaat Enzo Knol door de komst van zijn baby stoppen met vloggen? Onlangs maakte het populairste vlogduo van Nederland bekend zwanger te zijn! Maar past een baby wel in het drukke vlogleven van deze aanstaande ouders? Daar lijken Enzo en Myron het nog niet helemaal over eens te zijn.

 

Myron & Enzo wisten de zwangerschap een tijdje geheim te houden om er, zoals ze zelf zeggen: ‘even lekker zelf van te kunnen genieten!’ Met een professionele foto op Instagram maakten ze bekend papa & mama te worden! Naast de blijdschap zijn er ook veel vragen.

 

Kan Enzo wel blijven vloggen nadat de baby geboren is? Er bestaat namelijk geen handleiding voor vloggende ouders. Toch hebben Enzo & Myron hier wel uitspraken over gedaan. In een Q&A van 2 jaar geleden op Enzo’s kanaal zeggen ze het volgende:

Enzo: ‘Kinderen nemen doe je niet zomaar, dat is een heel groot deel van je leven.’

 

Enzo: ‘Op dit moment zijn we er niet mee bezig.’

 

Enzo: ‘Of het ooit gaat komen, zien we vanzelf wel.’

 

Myron: ‘Ons hele leven draait nu om het filmen natuurlijk!’

 

Enzo: ‘Dat maakt niet uit!’

 

Myron: ‘Daar moet je wel een bepaalde vrijheid voor hebben.’

 

Enzo: ‘Nee, vind ik niet.’

 

Myron: ‘Nee?’

 

Enzo: ‘Nee.’

Hoe gaan Enzo en Myron nu verder?

Verder gaan ze er niet op in, dus het lijkt erop dat ze er toen nog een verschillende mening over hadden. Toch ziet het ernaar uit dat Enzo zijn besluit al had genomen. In de leugendetectorvideo van Chahid Charrak van iets meer dan een jaar geleden stelt Chahid de vraag: ‘Zou je ooit stoppen met vloggen?’ Hierop antwoordt Enzo Knol: ‘Ik ga door tot ik doodga.’ Waarop de man van de leugendetector dit bevestigt.

 

Maar al zou Enzo blijven vloggen, gaat hij dan ook de baby filmen? Omdat het een groot gedeelte van Enzo’s leven wordt, denken wij dat hij er niet omheen kan. Bij andere influencers zien wij vaak dat de baby wél wordt gefilmd, maar dat als het kind groeit, zijn of haar gezicht wordt afgeschermd. Toch is dat lastiger in Enzo’s situatie. Hij en Myron worden namelijk door bijna heel Nederland herkend.

Wat gaan Enzo en Myron doen met het vloggen?

Toch heeft Enzo totaal geen twijfels over de zwangerschap. Zo vertelt hij in de leugendetectorvideo dat hij Myron als zijn perfecte vrouw ziet! En als de moeder van zijn kinderen. ‘Myron is erg zorgzaam en daarom ben ik ook verliefd op haar!’ In die video gaf hij al aan dat hij binnen 5 jaar kinderen wilde met Myron. En over het geslacht van de baby? Enzo heeft zeker wel een voorkeur voor een jongen of meisje. Daar is hij heel duidelijk in: Hij wil een jongen!

 

Met Myron lijkt alles op het moment goed te gaan. Ze is momenteel bijna 20 weken zwanger en zal vanaf nu elke week een updatevideo plaatsen op Enzo’s YouTube-kanaal. Myron vertelt geen klachten te hebben en ook totaal geen extra cravings te hebben naar ongezond voedsel, al houdt ze nog steeds wel van snoepjes en chips, maar dat deed ze altijd al.

 

Kortom, het lijkt er dus op dat Enzo niet van plan is om te stoppen met vloggen! En dat is vast een grote opluchting voor alle fans!