Hardewaarheid!

Post (1280 x 720 px) (40)
Tags: Influencers

Selma Omari eerlijk over contact met Boef

 In een recente podcast aflevering deelt influencer Selma Omari een onverwachte ontmoeting met haar ex-vriend, rapper Boef, op een golfbaan in Dubai. Deze gebeurtenis heeft opnieuw de aandacht van hun fans getrokken, die nieuwsgierig zijn naar hun voormalige relatie.

 

Selma Omari en Boef waren ooit een van de meest besproken stellen in de Nederlandse showbizzwereld. Hun relatie begon in 2019 en stond al snel in de schijnwerpers. Via sociale media deelden ze veel van hun gezamenlijke leven, waardoor fans een inkijkje gekregen in hun liefdesleven. Ondanks de gelukkige momenten, waren er ook spanningen die in 2020 leidden tot het einde van hun relatie. Dit veroorzaakte veel publieke reacties.

Na hun breuk deelden beiden hun perspectief op de relatie. Boef gaf aan dat persoonlijke verschillen en externe druk de reden waren voor het einde van hun relatie. Selma benadrukte het gebrek aan wederzijds begrip en respect. Beiden richtten zich na de breuk op hun persoonlijke groei en carrière.

 

Fans vermoeden dat Boefs nummer ‘Herinnering’ over zijn ex-vriendin gaat. De songtekst lijkt gevoelens van verdriet en spijt te suggereren, wat de geruchten verder heeft aangewakkerd.

Onlangs lanceerde Selma een nieuwe podcast met haar zus. In een van de afleveringen vertelde ze over haar onverwachte ontmoeting met Boef op een golfbaan in Dubai. Selma zei: “Ik kan cool zijn met iedereen, maar niet op het moment dat we uit elkaar gaan.” Op dat moment moet ik gewoon even, ga jij jouw ding doen, ik doe mijn ding. En als we elkaar per ongeluk over vier jaar tegenkomen ergens, dan is alles goed, snap je. “In een ander land ofzo, tijdens het golfen zo.”

 

Deze uitspraak van Selma biedt een interessante kijk op haar huidige relatie met Boef en hoe ze hun verleden benadert.