Hardewaarheid!

Post (1280 x 720 px) (34)
Tags: Influencers

Jade Anna heeft een cosmetische ingreep laten doen

Jade Anna heeft na enige tijd twijfelen een openbaring gedeeld op haar YouTube-kanaal. De populaire YouTuber onthulde in een recente video dat ze een cosmetische ingreep heeft laten doen. Jade was aanvankelijk onzeker of ze deze informatie met haar kijkers moest delen, maar besloot uiteindelijk open en eerlijk te zijn, zoals ze zichzelf omschrijft als “een open boek”.

In haar video zegt ze: “Het is vandaag woensdag 8 april en ik ga zo mijn lippen laten doen. Dit is iets waar ik al langer over twijfelde, niet omdat ik er onzeker over ben, maar omdat ik denk dat ik dit mooier ga vinden.” Ze benadrukt dat het specifiek om haar bovenlip gaat. “Ik wil het natuurlijk houden, maar ik wil mijn lippen gewoon net wat voller en mooier.”

Jade heeft ook een belangrijke boodschap voor haar volgers: “Het is iets wat ik wil proberen en ik zeg niet dat je iets aan jezelf moet laten veranderen, maar het is wie ik ben en ik vind dat ik daar eerlijk over kan zijn. Jullie gaan het toch wel zien.” Ze benadrukt dat haar keuze niet voortkomt uit onzekerheid, maar uit een persoonlijke wens om iets aan haar uiterlijk te veranderen. Jade moedigt haar kijkers aan om te doen wat hen gelukkig maakt, terwijl ze tegelijkertijd eerlijk blijft over haar eigen beslissingen en de gevolgen daarvan.