Hardewaarheid!

Dusty
Tags: Influencers

Dusty (EOTB) open over zijn geaardheid

Dusty Taconis, een bekende persoonlijkheid uit MTV’s realityshow ‘Ex On The Beach’, maakte in de meest recente aflevering een opvallende onthulling over zijn geaardheid: hij identificeert zich als sapioseksueel. Dit houdt in dat hij zich voornamelijk aangetrokken voelt tot intelligentie en mentale stimulatie, in plaats van louter fysieke kenmerken. Voor Dusty is een scherpe geest en de mogelijkheid tot diepgaande gesprekken een essentiële bron van aantrekkingskracht, wat een belangrijk aspect vormt van zijn romantische voorkeuren.

Zijn terugkeer in de villa is des te opmerkelijker omdat hij na een ernstig scooterongeluk en een intensieve herstelperiode weer van de partij is. Dit ongeluk en de daaropvolgende revalidatie hebben Dusty niet weerhouden om opnieuw zijn intrede te doen in de wereld van ‘Ex On The Beach’, waar hij eerder al indruk wist te maken.

Het huidige seizoen van de show belooft extra spannend te worden met de terugkeer van Dusty, vooral nu hij openlijk heeft gesproken over zijn sapioseksualiteit. Dit seizoen zit vol met bekende gezichten zoals Megan, Luca, Shirley en Elias.