Hardewaarheid!

Monica Geuze
Tags: Influencers

Monica Geuze onthult haar trouwplannen met bekende voetballer

Monica Geuze, de presentatrice en podcast host, is zeer verliefd op haar nieuwe vriend, profvoetballer James Lawrence. Ze hebben hun relatie recent op Instagram bevestigd en bespreken zelfs mogelijke huwelijksplannen.

In haar podcast met Kaj Gorgels onthulde Monica enkele persoonlijke details over haar toekomst met James. “Ik ben ontzettend verliefd. Ik bevind mij op een roze wolk en wil constant bij hem zijn,” vertelde ze. Ze is naar eigen zeggen nog nooit zo verliefd geweest.

Kaj Gorgels, haar mede presentator, sprak zijn vertrouwen uit over hun relatie en zinspeelde op een aanstaand huwelijk. Monica bevestigde zijn gevoel: “Ja, dat is zeker waar.” Hoewel er nog geen specifieke trouwplannen zijn gemaakt, lijkt het erop dat ze serieus nadenken over een huwelijk. Kaj droomt al van zijn speech op hun bruiloft, waarin hij grappen wil maken over Monica’s vroegere relaties.

In april vertelde Monica in een podcast aflevering over haar nieuwe relatie. Eerst was ze terughoudend met details, maar nu weten we dat haar nieuwe vriend James Lawrence is. Op Bevrijdingsdag deelde hun vriend en presentator Robbert Rodenburg een foto van het paar op het Amsterdams Verbond festival via Instagram Stories. Hiermee werd hun relatie officieel bevestigd op Instagram.