Hardewaarheid!

Waarom Royalistiq geen miljoen abonnees heeft
Tags: Geld | Influencers

De reden waarom Royalistiq nog geen 1M Abonnees heeft!

Veel grote YouTubers gingen hem de afgelopen jaren voorbij. Zijn doel was om 1 miljoen abonnees te behalen. Vier jaar later is dit nog steeds niet gelukt. Hoe is het nu met de ooit zo populaire Royalistiq? Destijds stond hij aan de top van de Nederlandse YouTube-scene, hij had zelfs plannen om de 1 miljoen abonnees te behalen! Maar sinds die uitspraak zijn de views en de abonnees alleen maar minder geworden. Toch gebeurde er vorige week iets wat hem mogelijk weer naar de Nederlandse YouTube-top kan lanceren!

Sinds 1,5 week is het allereerste seizoen van Fortnite weer te bespelen. Een bijzonder moment voor Roy van Bezelsen, want toen Fortnite net uitkwam, ontplofte zijn YouTube-kanaal. Hij trapte zijn terugkeer als streamer af met een persoonlijk cadeau dat hij van de makers van Fortnite kreeg! Gaat Royalistiq met zijn doel om de hele maand november te streamen na vier jaar toch nog de 1 miljoen abonnees halen? Wij zochten het uit!

De eerste week van zijn comeback is niets minder dan spectaculair: In slechts vier dagen behaalde hij meer dan 1300 betaalde abonnees op Twitch en meer dan 900.000 weergaven op YouTube. En met een belofte om de hele maand november elke dag te streamen, hoeven we niet bang te zijn iets te missen! Ook maakte hij met Enzo Knol een Fortnite-video die meteen in de YouTube-trending belandde. Met deze grote aantallen aan views zijn er ongetwijfeld nieuwe abonnees bijgekomen. Maar zullen het er genoeg zijn om de 1 miljoen abonnees te behalen? Want laten we eerlijk zijn, dat is toch wel het ultieme doel van iedere YouTuber?!

Als Royalistiq elke dag blijft streamen, is de kans groot dat hij de gouden playbutton binnenkort ontvangt. Alleen de allergrootste YouTubers van Nederland hebben de eer om deze playbutton aan hun muur te hangen, met namen als zijn beste maat Don de Jong, maar ook Enzo Knol, StukTV & Gio Latooy. Royalistiq kreeg in zijn eerste week van elke dag Fortnite streamen meer dan 10.000 abonnees erbij! Als hij doorgaat op dit tempo, behaalt hij volgens onze berekeningen binnen vijf weken de 1 miljoen abonnees!

Maar het leven van Royalistiq draait niet alleen om gaming. Hoe is het nu echt met de persoon Roy? Na zijn breuk met Dewy Langenberg, heeft hij nu een nieuwe liefde gevonden in Johanne. Afgelopen zomer heeft Roy zichzelf getrakteerd op een Limited Edition Audi R8 van maar liefst 400k euro! Ook heeft hij samen met Joel Beukers hard gewerkt aan zijn fitness. Royalistiq zit duidelijk lekker in zijn vel!

Nu over naar de zakelijke kant. Royalistiq heeft een nieuw kantoor opgezet voor zijn Focus Drink. Dit wordt niet alleen een opslagplek en een plek om content te creëren, maar ook een chillplek gecombineerd met een werkplek. En ja, je hoort het goed, hij overweegt zelfs om met fans te gaan gamen vanuit het kantoor! En met de hulp van zijn nieuwe vriendin Johanne, die een oog voor design heeft, wordt dit kantoor ongetwijfeld een pareltje.

Van zijn ongelooflijke comeback op Twitch en YouTube tot zijn persoonlijke en zakelijke groei, hij heeft het allemaal voor elkaar!