Hardewaarheid!

Post (1280 x 720 px) (26)
Tags: Influencers

Peter Gillis laat op een bijzondere manier zijn moeders graf reinigen

Peter Gillis deelde eerder dit jaar een foto van het graf van zijn ouders, waarop te zien was dat iemand de woorden ‘stop tv’ op het graf had geschreven. Hoewel sommigen het misschien eens zijn met de boodschap, is het beschrijven van een graf voor velen een stap te ver. “Ik ben boos en verdrietig dat iemand het graf van mijn moeder heeft beschadigd,” schreef Peter bij de foto. “Dit doet mij pijn, het is een rustplaats die je altijd met respect moet behandelen.”

 

Er waren bordjes vernield en er is een vaas met 200 rozen gestolen. De reden achter deze daden blijft onduidelijk. Het was wel rond de tijd dat een nieuw seizoen van ‘Massa is kassa’ werd aangekondigd, wat mogelijk een motief zou kunnen zijn voor de dader.

Recentelijk heeft Peter zich van een spirituele kant laten zien; hij koos ervoor het graf van zijn moeder niet simpelweg te laten schoonmaken, maar op een speciale manier met rook te reinigen. “Zoals jullie weten was mijn moeder altijd erg belangrijk voor mij, en ik heb ook een spirituele kant.” ” Daarom heb ik haar graf op deze bijzondere manier laten reinigen,” liet hij weten op Facebook.

 

Na het nieuws dat Peter afstand moest doen van zijn parken, verschenen er negatieve recensies over zijn Belgische parken. Op Tripadvisor wordt het park Parelstrand omschreven als een ‘horrorplek’. Een bezoeker schreef: “Als je in een asielcentrum wilt verblijven, is dit een aanrader! Ik voelde me hier als vrouw nooit veilig en kom nooit meer terug.” Andere gasten noemden het aanwezige ‘tuig’ waarschijnlijk verwant aan ‘die oliebol’, en merkten op dat zowel het restaurant als het café gesloten waren. “Op de website lijkt het een droom, maar in werkelijkheid is het een nachtmerrie.”