Hardewaarheid!

Post 1280 x 720 px 24
Tags: Influencers

Grote tegenslag voor Yvonne Coldeweijer

Het Instagram-kanaal “Life of Yvonne” van Yvonne Coldeweijer heeft sinds haar aankondiging om haar content achter een betaalmuur te plaatsen bijna 100.000 volgers verloren. Yvonne, die eind vorig jaar moeder werd, kondigde vorige week donderdag aan dat ze stopt met publiek juicen en sindsdien is haar volgersaantal gedaald van 842.000 naar 751.000.

Yvonne heeft aangegeven dat ze met een kleinere groep volgers exclusievere “juice” wil delen via haar nieuwe kanaal, de Juice Member Club. Hier kunnen volgers voor €8,95 per maand lid worden. Dit kanaal heeft inmiddels bijna 4.300 volgers. Op haar oorspronkelijke account blijft Yvonne nog persoonlijke updates delen.

Ondanks dat Yvonne in de showbizzwereld niet bij iedereen geliefd is vanwege haar onthullingen en roddels, heeft zanger Frans Bauer respect voor haar. In een interview met VROUW prees hij Yvonne om haar vernieuwende aanpak in de media. “Als ze mijn dochter was, zou ik een trotse vader zijn,” zei Frans. Hij erkent dat hoewel sommigen negatief kunnen zijn over dergelijke ‘juicekanalen’, deze wel degelijk deel uitmaken van het moderne medialandschap. Frans benadrukt hoe de snelheid van informatieverspreiding veranderd is; waar vroeger nieuwtjes een week op zich lieten wachten in roddelbladen, zijn ze nu direct online beschikbaar.