Hardewaarheid!

Post (1280 x 720 px) (23)
Tags: Influencers

Selma Omari zet haar huis te koop voor groot bedrag

Selma Omari heeft onlangs haar appartement in Rotterdam te koop gezet, met plannen om naar Amsterdam te verhuizen.

 

Ze staat erop haar kind alleen op te voeden. Ze deelde dat ze de vader van haar kind tijdens een reis in het buitenland heeft ontmoet, maar niet meer precies weet waar. “Van het één kwam het ander, en toen was de baby er,” legde ze uit. Ze benadrukte het belang van het op de hoogte houden van de vader over hun kind. “Ik hou hem op de hoogte van alle gebeurtenissen rondom de kleine,” zei ze.

Toen haar gevraagd werd naar de reden achter haar besluit om alleenstaande ouder te zijn, verklaarde ze: “Ik ging er vanuit dat ik dit alleen zou doen. Zo voorkom ik teleurstellingen voor mezelf. Het is dus meer een preventieve maatregel voor mijn eigen gevoelens.”

 

Selma’s woning in Rotterdam, met uitzicht op de Erasmusbrug, staat nu te koop voor 1,1 miljoen euro. Ondanks speculaties over een mogelijke verhuizing naar Engeland, waar de vader van haar kind zou wonen, heeft ze aangegeven dat ze alleen voor haar kind wil zorgen. Hoewel een verhuizing naar Engeland niet waarschijnlijk lijkt, houdt ze de optie open in haar communicatie en vlogs, waarin ze aangeeft ook een verhuizing naar de hoofdstad te overwegen.

SelmasHuis