Hardewaarheid!

Post (1280 x 720 px) (21)
Tags: Laatste nieuws

EOTB-deelnemer maakt statement over transgender deelnemer

Ramon Turba, deelnemer van ‘Ex On The Beach’, heeft zich uitgelaten over zijn interacties met mede-deelnemer Yara Nour. Naar aanleiding van gelekte gesprekken gepubliceerd door JuiceChannel, onthult hij dat de productie van het programma druk op hem uitoefende om een relatie met Yara aan te gaan. Yara is transgender en hoewel Ramon benadrukt open-minded te zijn, gaf hij aan geen seksuele relatie met haar te willen, wat zijn rol in het programma verminderde. “Ze hebben me gepushed om met een trans chickie shit te doen. Toen ik aangaf dat ik dat niet wilde, was ik ineens niet meer interessant”, verklaarde hij in de chats.

Verder beschrijft Ramon de sfeer in de villa als competitief, waarbij de grenzen tussen realiteit en spel vervagen, wat bijdroeg aan de psychologische druk die hij ervoer. Deze ervaringen leidden ertoe dat hij psychologische hulp zocht.

Ondanks de controverses, spreekt Ramon lovend over Yara in een publiek statement: “Ik wil even zeggen dat ik Yara echt oprecht een fantastisch en mooi mens vind. Ze is een van de mensen waarmee ik een goede klik heb, en ik geef geen fuck wat mensen erover te zeggen hebben. Ze heeft mijn respect op een heel ander niveau, en dat is iets wat weinig mensen krijgen van mij. Iedereen heeft praatjes maar niemand kan een meter in haar schoenen lopen. En teveel mensen zijn te kortzichtig om in te zien dat jij een f*cking hart van goud hebt”.