Hardewaarheid!

Post (1280 x 720 px) (17)
Tags: Influencers

Eerste beelden van de repetitie van Joost Klein

Joost Klein, die recent naar Zweden is vertrokken voor het Eurovisie Songfestival, verscheen tijdens zijn eerste repetitie in zijn karakteristieke blauwe pak met puntschouders. Opvallend genoeg was zijn goede vriend Appie Mussa uitgedost als een blauwe vogel, volgens de eerste beelden die dinsdag door de songfestivalorganisatie zijn vrijgegeven.

 

Tot op heden was er weinig bekend over Joost zijn act, behalve dat zijn vrienden Appie Mussa en Martijn van Eijzeren, ook wel bekend als de Stuntkabouter, deel uitmaken van de show. Volgens de organisatie wordt Joost ook bijgestaan door twee danseressen in witte trainingspakken, en tijdens de act wordt een deel van de songtekst van “Europapa” op de achtergrondschermen getoond.

Bij zijn vertrek maandag uitte Joost zijn teleurstelling over het vrijgeven van beelden van zijn repetitie. Hij gaf aan dat het de verrassing enigszins bederft, vergelijkbaar met het filmen van een goochelaar tijdens de repetitie. “Je gaat ook niet bij een goochelaar de repetities filmen toch?”

 

Tijdens de repetitie op dinsdag in de Malmö Arena kreeg Joost een half uur om zijn nummer “Europapa” te oefenen. Deze sessie was niet alleen belangrijk voor hem, maar ook voor de technici die verantwoordelijk zijn voor de visuele en lichttechnische aspecten van zijn optreden. Joost heeft de komende dagen nog om zijn act te verfijnen.

Volgende week donderdag neemt Joost deel aan de tweede halve finale van het Songfestival, waar hij samen met vijftien andere landen strijdt om één van de tien finaletickets.