Hardewaarheid!

Post (1280 x 720 px) (14)
Tags: Influencers

Teleurstelling voor Joost Klein voorafgaand aan het Songfestival

Joost Klein moest maandagochtend vroeg uit de veren om naar Zweden te vertrekken voor het Eurovisie Songfestival. Hij nam twintig koffers en zijn goede humeur mee, maar één aspect zat hem dwars.

Joost uitte zijn teleurstelling over het feit dat de organisatie van het Eurovisie Songfestival deze week al beelden van zijn repetities vrijgeeft. Hij vindt dat dit “de grap” van zijn act enigszins bederft. Bij zijn vertrek op Schiphol deelde hij zijn gedachten met de pers: “De social media van Eurovisie kunnen wel wat beter, dat is niet helemaal mijn stijl”, en voegde eraan toe dat de vrijgegeven foto’s en video’s van de repetities niet helemaal naar zijn zin zijn. Joost had liever gezien dat zijn act geheim zou blijven, vergelijkbaar met hoe men de voorbereidingen van een goochelact geheim zou houden.

 

Wat betreft zijn deelname, Joost hield details over zijn show nog onder de pet. Zijn eerste repetitie staat gepland voor dinsdag, met een tweede volgende op vrijdag. Volgende week donderdag neemt hij deel aan de tweede halve finale, waar hij samen met vijftien andere landen zal strijden om een van de tien tickets naar de finale.