Hardewaarheid!

Marco B
Tags: Laatste nieuws

Marco Borsato keert toch terug in de muziekwereld

Marco Borsato, die enige tijd afwezig was op sociale media als gevolg van een schandaal, heeft besloten zijn stilte te doorbreken. Deze keer heeft hij het platform gebruikt om de artistieke inspanningen van zijn dochter Jada te ondersteunen. Met specifieke verwijzing naar haar nieuwe single, die op 5 april werd gelanceerd, heeft hij zijn steun getoond door dit nieuws op Instagram te delen.

Aan de andere kant staat Jada Borsato, de dochter van Marco, aan het begin van haar eigen muzikale reis. Terwijl ze de muzikale erfenis van haar vader erkent en respecteert, is ze vastberaden om haar unieke stijl te ontwikkelen.

Ze streeft ernaar om haar muziek te onderscheiden van die van haar vader en haar eigen ‘sound’ te creëren. “Ik wil graag mijn eigen sound creëren, dus ik probeer het los te koppelen van zijn sound. Maar het is zijn vakgebied, dus zijn mening en goedkeuring vind ik heel erg belangrijk. Hoe je het ook wendt of keert, zijn muziek is altijd heel succesvol geweest, dus hij weet wel waar hij het over heeft,” legt Jada uit.

Hoewel Jada openstaat voor de begeleiding en kritiek van haar vader, wil ze niet enkel gezien worden als ‘de dochter van’. Jada zegt: “Ik probeer mijn eigen carrière op te pakken en mezelf los te trekken van wie dan ook. Ik ben niet mijn moeder, mijn vader, mijn broer Luca, ik ben Jada,” verklaart ze stellig.