Hardewaarheid!

instagram 1280 x 720 px 13
Tags: Influencers | Liefde

Martien Meiland en Gordon zien elkaar wel zitten! 

Wanneer je aan televisiekijkers vraagt welke mediapersoonlijkheden recentelijk het minst populair zijn, worden Martien Meiland en Gordon vaak genoemd. Dit impliceert niet dat er geen bewonderaars zijn voor deze figuren.

Beide bezitten nog steeds een aanzienlijke aanhang. Hun uitgesproken persoonlijkheden zijn echter niet voor iedereen weggelegd, wat soms leidt tot irritatie bij het publiek.

Veel mensen vinden Gordon in combinatie met Gerard Joling wel aangenaam, en Erica Meiland helpt om Martien en Maxime verteerbaar te maken voor een breder publiek. De vraag is wat er gebeurt als Gordon en Martien samen in een show verschijnen.

Zou dit een positief effect hebben op de kijkcijfers of niet? Gordon bezocht onlangs Martien, Maxime, Montana en Erica Meiland, een bezoek dat past in een reeks bezoeken van bekende Nederlanders aan elkaar.

Gordon, net herstellende van een knieoperatie, ondernam verschillende activiteiten met de Meilands, waaronder golfen, een bezoek aan de fysiotherapeut en wijn drinken. Er was ook genoeg tijd voor luchtige gesprekken. Gordon sprak voornamelijk over zijn exen, terwijl Martien volgens sommige kijkers een opvallende interesse in Gordon toonde, meer dan in andere bekende Nederlanders.

Gordon valt normaal op jongere mannen, maar Martien, die zeven jaar ouder is dan de 55-jarige Gordon, zou misschien wel een uitzondering kunnen zijn. Dit roept speculaties op over een mogelijke romance, wat hen een opmerkelijk showbizz-duo zou maken.