Hardewaarheid!

instagram 1280 x 720 px 12
Tags: Geld | Influencers

Rico Verhoeven krijgt bizar cadeau voor zijn verjaardag

Op zijn 35e verjaardag, woensdag 10 april, ontving Rico Verhoeven een aantrekkelijk geschenk: een gloednieuwe auto. Hij kreeg een Land Rover Defender, aangeboden door The Adventure uit Den Bosch, met prijzen variërend van 100.000 tot 200.000 euro. Een video op Instagram toont dat de auto extra uitgerust is en voorzien van accessoires, wat de prijs mogelijk heeft verhoogd.

Na een overwinning in een achtmanstoernooi bij Glory en een vakantie, waar hij onder meer met kunstenaar Joseph Klibansky tijd doorbracht, begint Verhoeven zijn nieuwe levensjaar met dit cadeau.

Tijdens zijn vakantie moest hij samen met Klibansky een auto uit het zand duwen, wat past bij zijn avontuurlijke levensstijl.

In maart behaalde Verhoeven een overwinning in een speciaal toernooi van Glory, waar acht kickboksers in één avond vochten. Als regerend wereldkampioen won hij en ontving een prijs van 500.000 dollar. Hij plant het geld te investeren in de renovatie van zijn huis, hoewel zijn dochter hoopte op een deel van het bedrag.