Hardewaarheid!

Monica Geuze
Tags: Liefde

Zien: Monica Geuze samen gespot met haar nieuwe vriend!

Monica Geuze is de laatste tijd gezien met diverse beroemdheden, onder wie de Engelse voetballer James Lawrence tijdens een reis naar Marrakech. Recentelijk heeft ze in haar podcast Geuze & Gorgels onthuld dat ze een nieuwe relatie heeft.

Hoewel ze niet specificeerde met wie, wordt sterk vermoed dat het om Lawrence gaat, mede door een Instagram-post van Yvonne Coldeweijder. Monica, die eerder relaties had met bekende personen, lijkt haar nieuwe liefdesleven niet meer verborgen te willen houden.

Lawrence, gezien op Schiphol om Monica te ontmoeten, verblijft in Nederland voor herstel na een blessure en doet hier zijn revalidatietrainingen. Er wordt gesuggereerd dat hij thuis bij Monica verblijft, wat praktisch zou zijn gezien zijn situatie.

Interessant is dat Monica voorheen ook uitging met de YouTubers Rijk Hofman en Stefan de Vries. Dit roept vragen op over de eerlijkheid van Monica tijdens deze periodes, aangezien de ontwikkeling van een nieuwe relatie vaak meer tijd vergt dan slechts een paar weken.

Bekijk de foto van Monica en James hieronder:

Monica en vriend