Hardewaarheid!

vriend jade anna
Tags: Geld

Zo Rijk is de Vriend van Jade Anna, Kenneth Taylor

Jade Anna ervaart momenteel veel geluk met haar nieuwe levensgezel Kenneth Taylor. Ze hebben onlangs hun gezin uitgebreid door een hondje te adopteren. Op sociale media plaatste Jade Anna afbeeldingen met het bijschrift: “Meet our little cuddle buddy: Navy 🤍”. Oorspronkelijk was het plan om de hond de volgende dag te halen, maar Jade besloot Kenneth te verrassen door het dier een dag eerder in huis te halen. Kenneth was verbaasd toen hij thuiskwam en de nieuwe familieaanwinst aantrof.

Kenneth Taylor, de middenvelder van Ajax, is dit seizoen vaak bekritiseerd, maar dat weerlegt niet zijn waarde als speler. Volgens het Zwitserse CIES, een door FIFA opgerichte organisatie die de waarden van Eredivisiespelers onderzoekt, is Kenneth Taylor €66 miljoen waard, waarmee hij de derde plek in Nederland inneemt, na Jorrel Hato (€78 miljoen) en Brian Brobbey (€70 miljoen).

Kenneth Taylor’s financiën zijn ook interessant. Hoewel hij zijn contract met Ajax verlengde voordat hij regelmatig in de basis stond, verdiende hij al een aanzienlijk bedrag toen hij nog op een jeugdcontract speelde, namelijk tussen de €70.000 en €80.000 per jaar. Na het ondertekenen van zijn eerste professionele contract, steeg zijn salaris naar €200.000 per jaar. Met een recente contractverlenging tot 2027, verdient Taylor nu €1,3 miljoen per jaar, aldus Salary Sport. Bovendien heeft hij onlangs meer dan €1,1 miljoen uitgegeven aan een nieuw penthouse.

Jade Anna vindt de eerste dagen met de puppy uitdagend maar leuk. Ze deelde op Instagram: “Die pup sloopt me echt, maar als nog ff in de gym haha”. Jade en Kenneth lijken naast hun succesvolle carrières ook te genieten van eenvoudige geneugten, zoals hun nieuwe hond.