Hardewaarheid!

instagram 1280 x 720 px
Tags: Laatste nieuws

Voormalige top hockeyspelers Ellen Hoog en Naomi van As hebben recentelijk een pauze ingelast van hun bekende podcast ‘Ellen & Naomi: Super Sunday’. 

 

In een van de recente afleveringen, die op zondag 17 maart plaatsvond, was niemand minder dan hun voormalige teamgenoot bij het Nederlandse team, Fatima Moreira de Melo, te gast. Tijdens de podcast deelde deze gerenommeerde gast, die samen met Hoog en Van As de Olympische gouden medaille in 2008 won, een boeiend verhaal.

 

Moreira de Melo stelde een vraag over buitenlandse speelsters, waarop Hoog antwoordde dat deze vaak erg preuts waren. Moreira de Melo gaf vervolgens een voorbeeld van een Argentijnse teamgenote die altijd als laatste ging douchen, zich bedekt houdend met een handdoek en ondergoed, wat de indruk wekte overdreven bescheiden te zijn. Daarna vertelde ze over een Japanse teamgenote die opvallend onbeschaamd was, wat voor hilariteit zorgde tussen Van As en Hoog. Er werd zelfs een grapje gemaakt over okselhaar, wat Moreira de Melo ontkende, wat vervolgens weer tot meer gelach leidde.