Hardewaarheid!

Waylon
Tags: Laatste nieuws | Liefde

Bibi Breijman plots zwanger van derde kind met Waylon

Bibi Breijman heeft besloten bij Waylon te blijven ondanks zijn ontrouw en is zelfs van plan nog een kind met hem te krijgen. Hoewel deze zwangerschap onverwachts kwam, vraagt men zich af of Waylon wel een geschikte vader is.

 

 

De relatie tussen Bibi Breijman en Waylon is turbulent geweest, voornamelijk door Waylon’s ontrouw. Hij gaf toe aan zijn angst over de werking van zijn geslachtsdeel door deze elders te testen. In plaats van het probleem te bespreken met zijn zwangere partner, koos hij voor een affaire.

 

Na de geboorte van hun kind en ondanks de publiciteit rondom Waylon’s ontrouw, koos Bibi ervoor bij hem te blijven. Door haar moeilijke bevalling en de daaruit volgende fysieke beperkingen was het voor haar niet mogelijk om hem te verlaten.

 

Het koppel was nog maar kort samen toen Bibi zwanger werd van hun eerste kind. Hun relatie versnelde, en ondanks een moeilijke zwangerschap en Waylon’s ontrouw, bleef Bibi bij hem. Verrassend genoeg werd Bibi weer zwanger, wat ze als een onverwachte zegen beschouwt.

 

Er rijzen vragen over Waylon’s geschiktheid als vader, gezien zijn gedrag dat mogelijk niet geschikt is voor jonge kinderen. Bibi spreekt over de opvoeding en stelt dat ze liever heeft dat hun kinderen thuis experimenteren dan elders, verwijzend naar Waylon’s gewoonte om soms in zijn muziekruimte te roken om te ontspannen.