Hardewaarheid!

Schorsing
Tags: Laatste nieuws

De echte reden achter schorsing Red Bull-werkneemster onthuld

Op donderdag werd onthuld dat een vrouwelijke werknemer van Red Bull die een klacht indiende tegen Christian Horner, de teambaas, op non-actief is gesteld. RacingNews365 meldt dat Red Bull haar schorste op grond van ‘oneerlijkheid’. Haar bewijsmateriaal zou onjuistheden bevatten.

Er is veel te doen geweest rond het afgeronde onderzoek naar Christian Horner. Een medewerkster van Red Bull beschuldigde hem van ongepast gedrag. Na een uitgebreid onderzoek door een externe jurist werd Horner vrijgepleit.

De situatie kalmeerde echter niet. Een anonieme e-mail met zogenaamd bewijs, kritische uitspraken van Jos Verstappen, en de schorsing van de betrokken medewerkster zorgden voor aanhoudende onrust. Volgens informatie van RacingNews365 is de vrouw geschorst omdat zij tijdens het proces ‘oneerlijk’ zou zijn geweest, aangezien er onnauwkeurigheden in haar bewijs waren.

Tijdens een persconferentie uitte Horner zich emotioneel over de impact van de zaak op zijn familie. Hij benadrukte de moeilijkheden die de situatie met zich meebracht, vooral gezien de kritiek op zijn huwelijk en de betrokkenheid van zijn kinderen. Horner, die getrouwd is en drie kinderen heeft, sprak zijn dankbaarheid uit voor de steun van zijn familie en vrouw in deze uitdagende tijden.