Hardewaarheid!

Dit zijn alle autos en het wagenpark van enzo knol
Tags: Geld | Influencers

Dit zijn alle auto’s in het €678.000 kostende wagenpark van Enzo Knol!

Dit zijn alle auto’s in het wagenpark van Enzo Knol! 1 miljoen euro uitgeven aan auto’s lijkt misschien bizar, maar toch is dat precies wat Enzo Knol deed!

Onlangs maakte Enzo bekend dat zijn geliefde Lamborghini Urus, waarvan hij zei dat hij hem compleet op zou rijden, definitief de deur uit gaat. Myron is inmiddels 28 weken zwanger, en dus duurt het niet lang meer voordat de kleine wordt geboren. Enzo & Myron vinden de Lamborghini niet veilig genoeg om met een baby mee op stap te gaan, dus moet de Urus plaatsmaken voor een nieuwe, veel veiligere auto. Ondanks dat het een verstandige keuze is, doet het Enzo enorm veel pijn om zijn Urus weg te doen.

Toch is dit niet de eerste keer voor Enzo dat hij een nieuwe auto koopt. Zijn eerste serieuze auto was een gloednieuwe, weliswaar geleasde Volkswagen Tiguan uit 2015 met een nieuwprijs van 37.000 euro. Maar de vlogs kregen steeds meer kijkers en Enzo begon serieus geld te verdienen. Twee jaar later kocht hij compleet nieuw zijn droomauto: de Porsche Panamera 4S met een nieuwprijs van 207.000 euro! 

Een jaar later, in 2018, was het tijd voor Enzo’s eerste SUV, een gloednieuwe Jeep Grand Cherokee met een prijs van 238.000 euro. Maar de Jeep was niet zijn eerste keuze; hij wachtte namelijk op de Lamborghini Urus met een enorm lange levertijd. Toen Enzo een jaar later de kans kreeg om een Urus te kopen, verkocht hij direct zijn Jeep. Dit was het begin van een nieuw autotijdperk voor Enzo. Hij reed de Urus met een nieuwprijs van 323.000 euro dagelijks, iets wat niemand in Nederland durfde te doen. Hij ging er zelfs elk jaar mee op wintersport. Op de dag van vandaag staat er meer dan 200.000 kilometer op de teller! 

Ondanks dat Enzo de belofte maakte de Urus compleet op te rijden, komt er dan nu toch een vroegtijdig einde aan. Hij kiest ervoor om zijn benzineslurpende Urus in te ruilen tegen een elektrische Tesla. Toch zou hij Enzo niet zijn als hij niet voor de allersnelste versie ging. Sneller dan zijn Urus zelfs; de Tesla zit namelijk in een verbazingwekkende 2,6 seconden al op de 100 kilometer per uur, waar de Urus dat “maar” in 3,6 seconden deed. In de vlog laat hij het hele bestelproces zien, via zijn telefoon. Bijna alle opties worden aangevinkt, en de prijs komt uiteindelijk uit op 133.890 euro. Daarvoor krijgt hij de allernieuwste Tesla Model X Plaid in het wit. Geen brullende motor meer voor Enzo, maar wel een zuinige en veilige elektrische auto die hij gratis kan opladen met zijn zonnepanelen.

Maar gaat Enzo dan definitief alleen nog maar elektrisch rijden? Waarschijnlijk niet. Naast dat zijn vriendin Myron in een Porsche Boxster rijdt, heeft Enzo nog steeds de droom om ooit een Ferrari te kopen. Dat zou volgens ons de perfecte combinatie zijn: een zuinige Tesla als dagelijkse auto en een benzineslurpende Ferrari voor de funritjes. Een grappig feitje is dat het Enzo 50.000 euro aan benzinegeld kostte om die 200.000 kilometer te rijden. Dat is echt een bizar bedrag! Maar lang niet zo gek als hoeveel Enzo in totaal uitgaf aan het kopen van al zijn auto’s. Als we alle nieuwprijzen bij elkaar optellen, komen we uit op meer dan 1 miljoen euro! 

De auto’s die hij momenteel bezit: de Urus, de Porsche Panamera, en de Porsche Boxster die Enzo aan Myron gaf, hebben een totale nieuwprijs van maar liefst 678.000 euro! De huidige waarde zal na al die gereden kilometers wel een stuk lager liggen, maar het is nog steeds erg indrukwekkend. Wij zijn benieuwd welke auto’s Enzo nog meer gaat rijden in de toekomst!