Hardewaarheid!

Erfelijkheid en liefde gios openhartige vlog
Tags: Geld | Influencers | Liefde

Erfelijkheid en Liefde: Gio’s Openhartige Vlog

Gio en zijn partner Lynn behandelen een belangrijk thema in zijn nieuwste vlog. Het onderwerp betreft het feit dat verschillende familieleden van hen drager zijn van Cystic Fibrosis (CF), beter bekend als taaislijmziekte, wat potentieel consequenties heeft voor hun toekomstplannen.

Het paar neemt de tijd om dit te bespreken. “Een tante van mij is overleden aan CF”, deelt Lynn mee. Ze legt uit dat het een ernstige erfelijke aandoening is die onder andere luchtweginfecties veroorzaakt. “Mijn moeder draagt het gen, en recentelijk is ontdekt dat jouw vader (bedoeld wordt Gio’s vader) ook drager is.”

Dit brengt het risico met zich mee dat één van hen of beiden het gen aan hun toekomstige kinderen kunnen doorgeven. Gio vult aan: “Als we nadenken over het krijgen van kinderen, bestaat de mogelijkheid dat we een kind met deze ziekte op de wereld zetten. Het is moeilijk voor mij om hierover te praten…”

Ze hebben besloten om zich binnenkort te laten testen om te zien of dit inderdaad het geval is. Gio uit zijn zorgen: “Dit nieuws was een schok. Niemand wil dat zijn kind frequent het ziekenhuis moet bezoeken.” Meer informatie is te vinden in de video.

In november kondigde Gio aan dat hij en Lynn een stel zijn. Een maand later namen ze een significante stap in hun relatie door samen een liefdestatoeage te laten zetten. Gio verklaart hierover: “Jij hebt me laten zien wat ware liefde is. Ik heb in mijn leven, ondanks dat ik al drie relaties heb gehad, nog nooit het gevoel ervaren dat ik bij jou heb. Het is onbeschrijfelijk.”