Hardewaarheid!

Zo veranderde jades leven sinds kenneth taylor
Tags: Influencers | Liefde

Zó Veranderde Jade’s leven sinds Kenneth Taylor!

Het leven van Jade Anna is enorm veranderd sinds haar relatie met profvoetballer Kenneth Taylor! Waar Jade eerst dagelijks te zien was in de vlogs van Gio, lijkt ze nu minder in de spotlight te willen staan. Maar waarom heeft Jade hiervoor gekozen, en is er meer aan de hand dan wat ze deelt op social media?

Voordat Jade Anna en Kenneth Taylor hun relatie openbaar maakten, waren er al een aantal aanwijzingen waardoor haar volgers vermoedens kregen dat ze bij elkaar waren. Zo deelde Jade in haar Instagram story dat ze ‘bezet’ was. Maar dat het om Kenneth Taylor ging, werd duidelijk nadat Jade meerdere keren in het publiek werd gespot bij de voetbalwedstrijden van Ajax, de club waar Kenneth voetbalt. Ook op Jade haar Instagram deelde ze regelmatig met trots een story als haar vriend Kenneth een doelpunt scoorde. Tijdens Kerst deelde Jade nog een aantal hints, waaronder een subtiele hint die te vinden was onder haar kerstboom. Er lag namelijk een cadeau dat voor Kenneth bestemd was. Kort nadat een oplettende kijker een foto van haar en Kenneth op haar telefoonachtergrond had gespot, bracht Jade de relatie officieel naar buiten. Dit deed zij tijdens kerstavond, toen de twee samen een foto deelden op Instagram.

Na haar break-up met Gio onderging Jade een stressvolle periode. Deze periode had een flinke impact op haar gezondheid. Ze sportte minder en ging vaker uit. Sinds de relatie met Kenneth Taylor lijkt Jade meer rust en privacy op te zoeken. Zo ging Jade met haar vriendinnen een aantal dagen naar Londen en boekte ze hierna ook nog een vakantie met Kenneth naar het peperdure Dubai! Hier kreeg ze de kans om te ontspannen en te genieten van de enorme luxe.

Nadat Jade een langere periode niet lekker in haar vel zat, is ze zich meer gaan focussen op haar gezondheid. Ze is gezonder gaan eten en heeft haar gewoontes aangepast. Jade begint haar dag met een wandeling in de buitenlucht en is bijna dagelijks te vinden in de sportschool.

Ondanks dat de 19-jarige influencer niet veel over haar relatie deelt, is het duidelijk dat ze graag tijd doorbrengt met haar vrienden, familie en natuurlijk haar vriend Kenneth Taylor. Ze support hem bijna bij elke wedstrijd.

Ook al is Jade meer naar de achtergrond getrokken en vindt ze haar privacy erg belangrijk, gaat haar leven als influencer gewoon door! Ze maakt elke dag 1 of meerdere TikToks, post dagelijks een foto op haar Instagram en uploadt ook nog eens elke week een vlog op haar YouTube-kanaal! Daarnaast heeft ze regelmatig samenwerkingen met merken die bij haar passen, zoals Cabaulifestyle, waar ze laat zien wat gezonde voeding is, en KP Active, waarin ze vaak te zien is tijdens het sporten! Bovendien heeft ze inmiddels ook haar eigen parfum ontwikkeld. Jade is dus een echte onderneemster!

In deze nieuwe fase van haar leven lijkt Jade Anna een balans te hebben gevonden tussen haar online leven en haar persoonlijke leven.