Hardewaarheid!

Zo hard werkt lynn hermanussen voor geld
Tags: Geld | Influencers

Zo hard werkt Lynn Hermanussen voor haar geld!

Je kent Lynn waarschijnlijk als de nieuwe vriendin van Gio, maar wist je dat ze al jaren online geld verdient? Recentelijk is ze zelfs begonnen met het handelen in cryptovaluta! Dankzij haar online werkzaamheden kon ze een gloednieuwe Mercedes aanschaffen!

Lynn startte met een bijbaan als vakkenvuller bij Albert Heijn. Al snel realiseerde ze zich dat ze daar niet gelukkig van werd en overtuigd was dat ze meer in haar mars had. Met een marketingdiploma van de Han in Nijmegen begon Lynn haar carrière als freelance model. Ze schreef zich in bij de Kamer van Koophandel en verwierf direct haar eerste klanten. Op het hoogtepunt van haar freelance carrière had ze wekelijks 6 tot 7 vaste klanten!

Lynn’s passie voor marketing beperkte zich niet tot haar werk als model. Ze ontwikkelde haar eigen socialmediakanalen waar ze nu al meer dan twee jaar actief is. Na zes maanden begon ze geld te verdienen met haar sociale media. Maar hoe deed ze dat?

Tijdens de lockdown vanwege COVID-19 begon Lynn fitnessvideo’s te posten. Uit verveling maakte ze TikToks, zonder de intentie om geld te verdienen. Haar video’s, waarin ze haar dagelijkse voeding en workout routines deelde, werden populair onder haar volgers. Lynn liet zien hoe ze 15 kilo afviel en haar ‘what I eat in a day’-video’s werden een hit. Ze vond het vooral leuk om mensen te helpen en te motiveren, zowel mentaal als fysiek, via haar kanalen. Uiteindelijk ging ze ook trainen in de gouden gym van Joel Beukers met Mees Dix.

Naast haar fitnesscarrière heeft Lynn ook stappen gezet in de wereld van trading. Ze werkt samen met Doopiecash aan het project ‘Traden Doe Je Zo’, waar ze leert handelen in cryptovaluta. Ze neemt dit zeer serieus en de mannen van Doopiecash zijn onder de indruk van haar snelle leercurve.

Lynn gelooft dat het leven draait om discipline en routine. Ze geeft toe dat ze soms geen zin heeft om naar de sportschool te gaan, maar doet het toch elke keer weer. Dat onderscheidt haar en inspireert haar volgers. Toch was Lynns reis niet zonder tegenslagen. Ze kreeg ernstige schouderklachten en ontdekte een afgestorven zenuw in haar schouder. Dit leidde tot een lang revalidatieproces. Artsen zeiden dat ze misschien nooit meer zou kunnen fitnessen, maar Lynn liet zich niet tegenhouden en bleef trainen. Nu voelt ze zich sterker dan ooit!