Hardewaarheid!

Bram krikke verleidt victoria secret model
Tags: Liefde

Bram Krikke verleidt Victoria’s Secret model!

De man met de bekendste snor van Nederland date momenteel een Victoria’s Secret-model! We hebben het natuurlijk over TikTok-ster en radio-dj Bram Krikke. Oh ja, en zijn ex Didi was ook al een prachtige dame! Wat is het geheim van deze lange slungel? Zijn snor? Wie weet!

Van liefdesverdriet had Bram in ieder geval geen last. Na de breuk met Didi sloeg hij al gauw een nieuwe parel aan de haak: niemand minder dan Victoria’s Secret-model Robin Holzken.

Overigens zou de ex van Bram, Didi, ook model kunnen zijn, maar daarover later meer!

Maar hoe komt Bram in contact met een wereldberoemd supermodel? Simpel! Gewoon via de DM sliden. Aangezien Robin in New York woonde en Bram in het kleine dorpje Bilthoven, althans dat denken wij, want met die afstand is de kans zeer klein dat ze elkaar in de kroeg zijn tegengekomen. Dat Robin helemaal gek is op Bram, is wel duidelijk, want na 8 jaar in New York te hebben gewoond, is ze helemaal naar Bilthoven verhuisd om met Bram samen te wonen.

Maar wie is Robin Holzken en wat verdient ze? Robin is 26 jaar oud en komt uit Arnhem. Ze was pas 18 jaar toen ze werd gescout door Victoria’s Secret op Instagram. Voor de casting vloog ze direct naar New York. Bij het zijn van een Victoria’s Secret-model hoort natuurlijk een bijzonder lekker salaris. Het is bekend dat Victoria’s Secret-modellen miljoenen euro’s per jaar verdienen, met Adriana Lima als grootverdiener met 73 miljoen per jaar. Helaas heeft Robin nooit de show mogen lopen, maar alsnog verdient ze hier een dik jaarsalaris mee. We schatten dat zij zo’n 100 tot 500k per jaar hiervoor heeft gekregen. Inmiddels zit zij bij een modellenbureau genaamd Platform Agency in Amsterdam, en met zo’n carrière kan het niet anders dan dat ze nog steeds flink wat geld binnenhaalt! Een type heeft ze trouwens niet echt, want haar ex zag er toch net wat anders uit dan Bram Krikke.

Maar hoe kan het dat Bram de ene na de andere knappe vrouw versiert? Zijn ex Didi mag er namelijk ook zeker wel wezen. Hij ontmoette haar bij Bram in de buurt en ze zijn 3 hele jaren samen geweest. Samen gingen ze viraal op het hele internet en kwamen ze regelmatig samen in de video’s van Stefan de Vries, die honderdduizenden views behaalden. Totdat ze uit elkaar gingen. Didi is inmiddels ook erg populair op TikTok met meer dan 500k volgers en 152k op Instagram. Naast haar TikTok-carrière startte ze ook een carrière als tattooartiest. Ze begon met zichzelf te tatoeëren en zet nu regelmatig tatoeages bij klanten. Ook lijken er geruchten rond te gaan dat ze een nieuwe vriend heeft!

Wij wensen beide stellen enorm veel geluk in de liefde de komende jaren!